Излезе тайната на Ванга! Преди 70 години е разкрила голяма мистерия пред Петър Баков!

loading...

През 70-те години на миналия век петричката пророчица Ванга разказва фантастични истории за създаването на човечеството – пише в. „Уикенд“.

Най-известната българска гадателка прави изненадващото откровение, че сме деца на извънземни, пред съседски младеж, който по онова време тъкмо навършва пълнолетие – отбелязва изданието.

Това е Петър Баков, който след време пише книга за пророчицата. От нея научаваме, че Ванга избира юношата за невероятните си разказ, като го заклева да ги публикува не по-рано от 10 години след нейната кончина.

Така в началото на новия век Баков оповестява версиите на Ванга за митични същества, създали човека, за периодичното им идване на Земята, за любовта, с която са изпълнени към земните хора, но и за строгостта им, довела до потъването на Атлантида.

Човечеството е създадено на Земята по заповед на водата към извънземните. Водата е свещената програма на Силата – смята Ванга.

През 1975 г. Ванга казва: „Аз като отида при звездите завинаги, някъде към края на века, и нема да минат 20-30 години от мойта кончина и Те пак ще кацнат ето тук така, на Рупите. Насред Рупите. Може и да е десетина години по-късно – те си решават.

Не са ни забравили, да знаеш, деца сме им?“ – споделила пророчицата пред Баков.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби