Марешка Бардем започва нещо ново след „Игри на волята“: Направи още разкрития за живота си

loading...

 

Марешка Бардем с нови разкрития за живота си.

Марешка Бардем е поредният участник, който напусна „Игри на волята: България“. Тя работи като модел и се е снимала за корица на мъжко списание. Израснала е в много консервативно семейство. Омъжила се е много млада и е изпитала жестоко отношение към себе си.

„В „Игри на волята“ разбрах какво е да имаш семейство. Усетих, че ме приеха. Почувствах се в свои води най-накрая. В началото аз бях толкова критична и груба към другите участници, не ме нарани номинацията“, заяви Марешка. „След „Игри на волята“ реших, че трябва да започна нов живот, направо се преродих. Доста неща осъзнах за себе си. Аз съм родена във Варна, но родителите ми са от Чечня и реално бяхме бежанци тук.

Така че са започнали от нулата. Много ми се караха, когато говорех на български и руски, караха ме да говоря на чеченски.

В семейството ми най-много обичам баща ми и заради него съм търпяла всички унижения. Но той не ме разбираше, а майка ми го лъжеше и не признаваше, че ме бие. Правеше, че аз съм вдигнала ръка, затваряше се в стаята и плачеше, така че все аз бях наказана. Реално никога не съм имала майчинска любов“, разказва Марешка.

„Имам две сестри. И се радвам, че се опълчих на родителите си, защото към тях отношението вече е друго. След като излязох от „Игри на волята: България“ им написах, че ги обичам. Те са ми семейство. Казах им, че ако имат нужда от нещо, винаги съм насреща. И те ме потърсиха, но казаха, че трябва да си изтрия профилите в социалните мрежи, снимките си, да спра да се развивам като модел. Но на мен това ми е мечта.

Аз съм щастлива така“, признава Марешка Бардем, пише nova.bg.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби