Бойко: Обирали са ми къщата няколко пъти, но по времето на БСП

loading...

 

Премиерът на България Бойко Борисов гостува в сутрешния блок на "Нова телевизия", където водещите Аделина Радева и Виктор Николаев започнаха интервюто с блиц въпроси. Същите бяха задавани през цялата седмица на останалите лидерски интервюта преди изборите - с Веселин Марешки, Валери Симеонов, Красимир Караачанов и Корнелия Нинова, пише лупа.

На въпрос дали има приятели, той категорично заяви: "Аз приятели нямам. Още от началото, защото... И преди съм го казвал - разочарованието веднага идва, защото започват да злоупотребяват. Нямам приятелски кръг".

"Обирали са ме няколко пъти. В Банкя къщата, апартамента. Това е в предишни години, а не откакто съм премиер. Беше по времето на управлението на БСП. Не ги хванаха крадците. Не се заяждам".

Хобито му пък е гледането на кучета. Борисов призна още, че в момента не рисува, с каквото се бе похвалил преди години, но пък понякога помага на внучето си да го прави.

Запитан за най-голямата лъжа срещу него по времепна кампанията, Борисов каза: Аз тази кампания си направих труда да не я слушам. Но помня, че последното беше Костинбродската афера, която беше чудовищна манипулация. Има още време, днес е петък. Аферата тогава стана в Деня за размисъл - събота".

На въпрос дали е имало момент, в който искрено е искал да излезе от политиката, Борисов откровено заяви, че това е всеки път, когато нещо не стане както трябва, поради субективни причини - работник да обърка фугите, или нещо друго.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби