Шокиращи подробности за 12-годишен ученик, убил брутално майка си

loading...

 

Съседка на семейство от Санкт Петербург, в което 12-годишен ученик уби собствената си майка, разказа подробности от живота им - според нея бащата е бил в по-добри отношения със синовете си от жената. Според съседката мъжът водел децата в различни училища, тъй като едното имало проблеми със зрението, а второто имало проблеми със слуха, пише блиц.

Понякога той молел приятели да се грижат за синовете му. Тя твърди още, че връзката между майката и момчетата не била сполучлива заради пристрастяването й към алкохола. Жената също така заяви, че от етажа над мястото, където живее семейството, често се чували викове и ругатни.

Според нея веднъж в апартамента възникнал пожар - майката пушила и не забелязала как матракът се запалил. Пияните родители били събудени от съседите. Припомняме, че тийнейджърът уби майка си в нощта на 27 октомври. Според предварителната версия брат му близнак наблюдавал какво се случва. Младият мъж залял майка си с вряла вода от чайник и изрязал части от тялото й с остър предмет.

Полицаите намерили шишове, пинсети и ножици в стаята. По време на убийството бащата на децата бил полу-пиян вкъщи. Той се обадил на родителите си, които се свързали с полицията. Следственият комитет започна дело по член 105 от Наказателния кодекс („Убийство“).

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби