Мая Манолова в телевизията на Слави: Аз загубих изборите, но гражданите спечелиха

loading...

 

Да, аз загубих тези избори, но гражданите ги спечелиха в лицето на Борис Бонев (бел. ред.) - независимия кандидат, който влезе като общински съветник в местния парламент за следващите четири години. Това заяви Мая Манолова в премиерното издание на предаването "Студио Хъ" в телевизията на Слави Трифонов 7/8 ТВ, пише лупа.

Манолова беше първият гост на телевизията на Дългия.Тя се оплака от резултата на балотажа, на който изтърва кметския пост за София.

В ефир Манолова показа недействителни бюлетини и за пореден път изтъкна, че ГЕРБ са купували гласове не само в ромските махали, но и в много други секции в столицата.

Не съм молила, не съм казвала да се гласува за мен, хората просто го направиха - за промяната, опдчерта Манолова.

"Идеята беше смяна на модела. Молелът, заради който всеки ден дишаме мръсен въздух, няма места за децата ни в яслите и детските градини и т.н.", каза тя.

Аз видях страха в очите на ГЕРБ, че могат да изгубпт София. Тази власт те я браниха по време на цялата кампания, каза Манолова.

Манолова призова хората да забележат едноличната власт, на която ставаме свидетели в последната година, 

Ще продължа да се боря за промяната и за демонтиране на този модел на управление, но ще го правя от граждански позиции.

И този път има много бюлетини, които се водя сгрешени, заяви водещият на предаването и зам.-председател на партията "Няма такава държава" Тошко Йорданов.

В премиерното издание той спомена, че тези грешки се допускат заради липсата на електронно гласуване, за което съмишлениците на Слави обявиха, че ще се борят.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби