Антонио Бандерас проговори за преживения инфаркт: Ето как приятелката му е успяла да го спаси от фатален край

loading...

 

 

Антонио Бандерас преосмисля приоритетите си след случилото се, научи ko4.

Миналата седмица Антонио Бандерас гостува в хелоунския епизод на шоуто на Джими Кимъл, където не само, че облече костюма на Зоро, но и говори за сериозна тема – скорошния си инфаркт.

Бандерас признава, че най-голямата глупост, която е правил в живота си е това, че е пушил. „Не живеех по добър начин. Не пия. Бях пушач, което вероятно е едно от най-глупавите неща, които някога съм правил в целия си живот“, каза актьорът пред Кимъл.

През януари Бандерас преживява инфаркт, а да се спази от фатален край му помага неговата приятелка Никол Кимпел. „Нощта преди едно събитие приятелката ми я болеше глава, а вкъщи нямахме нищо. Затова тя излезе да купи болкоуспокояващо или нещо подобно“, спомня си актьорът.

„Взе аспирин, който беше единственото нещо, което откри, и то най-големият – мисля, че беше 5 милиграма. Взе вода и други неща, а когато беше на касата, за да плати на момичето, ми каза: „Там изпусна нещо“, а това беше аспиринът“, казва още Бандерас.

Лекарството, което Никол е на косъм да не купи, в крайна сметка спасява живота на Бандерас. „На следващата сутрин, когато започнаха симптомите, а аз знаех ясно какво се случва, тя постави аспирин на езика ми и това ми спаси живота“, спомня си актьорът. „Така получих втори шанс и оттогава някои неща в живота ми се промениха“, признава още той.

Този инцидент кара Антонио Бандерас да преосмисли приоритетите си. „Така пренасочваш вниманието си към истинските неща. Дъщеря ми, моите приятели и призванието ми като актьор. По някакъв начин, сигурно е глупаво да се каже, но това може би беше едно от най-добрите неща, които са ми се случвали в живота“, казва още актьорът за това, което е преживял и което е променило живота му, предават от edna.bg.

kliuki.ws

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби