Брутално убийство в Бургас след пиянска свада заради жена, не могат да я разделят

loading...

 

30-годишният мъж от Бургас най-вероятно е убит заради жена след сериозен запой, разкриха пред Lupa.bg криминалисти от морския град. Жертвата бе намерена в дере, тялото е пратено за аутопсия. 

Според нашите източници нараняванията са най-вече по главата. Криминалистите смятат, че до трагедията е стигнало след пиянска свада заради закачки с гаджето на някой от сътрапезниците. Първоначалната версия е, че младият мъж е удрян с бутилка в главата до смърт. Когато извършителите разбрали, че е мъртъв, закарали тялото с кола и го хвърлили в дере край пътя близо до Рибарското селище в Бургас. 

Тялото му било открито от затворници, които работели по озеленяването. Днес преди обед част от мъжете от затворническото общежитие отишли да изхвърлят боклук край пътя и се натъкнали на ужасяващата гледка.

По информация на Lupa.bg убитият е с чисто досие. Криминалистите са убедени, че става дума за умишлено престъпление. Назначената аутопсията има за цел да установи дали има намесена дрога в убийството, както и точната причина за смъртта на младия мъж. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби