Майката на починалото 9-годишно дете в Кардам направи страшно изявление и обяви нещо

loading...

 

Децата вече са добре. Ходят на училище. Нямам представа защо се случи този инцидент. За мне е лекарска грешка. Не може да говорим за никакво отравяне. Това и в болницата го казаха. Не е имало и никакви химически препарати вкъщи. Нямам думи и не мога да си го обясня, пише новини.бг.

Това каза пред камерата на БТВ Росица Маринова, майка на починалото 9-годишно дете в Кардам. Към момента все още няма данни за причината за смъртта на детето. От прокуратурата все още изчакват резултатите от всички експертизи, за да обяват окончателната причина за инцидента. "Не мога да си обясня какво стана. Аз бях с другите три деца в болницата в Добрич. Имаха някакви малки точици и на сутринта всичко беше наред. Кръвта им беше чиста. Нямам думи и обяснение. Не може да се говори за никакво отравяне и склоняване към самоубийство", разкри бабата на децата.

"В момента имаме нужда само от пари. Ще помоля всички, които ни пращата дрехи, да спрат, защото вече няма къде да ги слагаме. Благодаря на всички", добави майката.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби