Крах в поп-фолка: Това ли е краят за Емануела

loading...

Поп фолк дивата Емануела не е на себе си. Вечно жадната за живот и купони зеленоока фурия вече не е същата.

Певицата е съсипана от безконечните съдебни дела, които води с бащата на втория си син Митко Динев-старши.

Припомняме, че гласовитката от „Пайнер” води битка за правата над по-малкия си син, след като столична съдийка я посече с решението си.

Съдът реши, че заради работата си фолкаджийката не може да полага адекватни грижи за отглеждането на наследника си от милионерския син Димитър Динев.

Атрактивната изпълнителка бе бясна как ще остави сина си на грижите на непозната жена. Освен това тя изтъкна, че винаги когато бащата се е грижил за сина й Мити, хлапака винаги имал здравословни проблеми.

Но всичките тези доводи бяха разбити на пух и прах и родителските права по отглеждането на малкото й момче бяха дадени на богаташкия син.

„Ако не работя, вероятно ще кажат, че не разполагам с необходимите условия да го гледам“, споделя Емануела.

Покрай съдебните боричкания Емануела съвсем загуби желание да празнува рождения си ден. Певицата посърна и усмивката изчезна от лицето й.

Миналият петък тя стана на 38 години. Звездата на „Пайнер” имаше двоен повод за купон, защото отбеляза и имен ден. Но тя не вдигна купон за двойния празник.

В навечерието на рождения си ден Емануела имаше участие в столична чалготека. Собствениците на заведението я изненадаха с голяма торта с надпис. Но дори и този мил жест не я трогна, и тя продължи програмата си.

На следващият ден певицата отпътува за Лондон, където забавляваше сънародниците ни зад граница, пише „България днес”.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби