Какво не трябва да ядете и пиете в Турция в никакъв случай

loading...

 

Мисля да отида в Турция. Повече се интересувам от Истанбул. Там през май 2020 г. ще се проведе финалът на Шампионската лига, пише в блога Мир, Футбол и Я. Тъй като погледът ми е насочен към тази страна, започвам да си спомням ястия, които със сигурност си струва да опитате в Турция.

Освен това обръщам внимание на факта на това, което в никакъв случай не си струва да ядете и пиете в Турция. Да го анализираме заедно? Да започваме!


1. Вода от чешмата. Пиенето не е препоръчително. Трябва да купувате бутилирана вода. Тогава може да се избегнат проблеми с храносмилателната система.

Какви са били иранките, преди да им сложат бурки


2. Храна без термична обработка. По-добре е да се даде предпочитание на това, което се готви, пържи и пече във фурната. Не забравяйте, че отравянето със сурови храни е с много по-висок риск!


3. Ако живеете в хотел и ядете на шведска маса, помнете правилото - след 6 часа цялата храна, внесена в стаята, може смело да бъде изхвърлена. Просто се разваля.

Първият в света музей на вагината вече е отворен в Лондон


4. И какво имаше за обяд? Спомняте ли си макароните? Видяхте ли ги във вечерната салата? Сигурни ли сте, че искате да ги изядете, спомняйки си третото правило? Вярно е,  по-добре използвайте правило номер 2 и изберете яхния и зеленчуци.


5. Внимавайте с алкохола. Работата не е в количеството, а качеството. ако искате по-приличен алкохол, тогава по-добре си купете нещо от безмитния магазин.


6. Ябълков чай. В този чай няма нищо полезно. По същество в него няма чай. Затова е по-добре да вземете чаша добро турско кафе.


Това са моите правила, които определено ще си спомня, преди да замина за Турция.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби