Стана ясно кой е мъжът, застрелян в гръб в Бургас

loading...

Семейство Кралеви от центъра на Бургас трудно обяснява защо е разхождало кучето си край кв. Долно Езерово

Най-добрите специалисти от Института по психология към МВР събеседват с двамата свидетели, за които се установява вероятност за съпричастност към бруталното убийство на млад мъж. Флагман.бг пръв се добра до информация затова че жертвата е от бургаския кв. Черно море. Криминално проявен мъж, на 33 години.

От събраните дотук данни става ясно със сигурност следното: Около 18 часа във Второ РУ-Бургас се явяват мъж и жена съпрузи, които по адресна регистрация би трябвало да живеят в жк. „Лазур”. Те разказали на дежурния полицай, че в неделя около 11:30 часа се натъкнали на труп на мъж в местността „Герен Бунар” край бургаския кв. Долно Езерово.

Съпрузите били силно уплашени от находката и повече от денонощие умували дали да съобщят в МВР за това, което са видели в канавката между СОМАТ и ТЕЦ-а. Те завели още същата вечер разследващите на мястото – канавка, на около 200 м. от жп линията край бреговете на езерото „Вая”. В хода на разпитите до този момент се установява единствено, че съпругът – свидетел е ловджия. По принцип край езерото „Вая” в събота и неделя излизат няколко ловни дружинки, за да гърмят по пернати. Възможно е свидетелят да се е уплашил от мисълта, че може да бъде обвинен той или някой от колегите му в дружинката за убийството.

Жертвата е 33-годишен мъж от кв. Черно море, криминално проявен. Той е лежал в канавката по лице. Входът на огнестрелната рана е откъм гърба, поразен е точно в сърцето. След аутопсията са назначени няколко балистични експертизи. Със сигурност тялото е престояло в тресавището около 48 часа, преди да започне днес аутопсията. Убийството е извършено в неделя.

Към този момент тече претърсване в дома на семейството, подало информацията за мъртвия човек. Фамилията им е Кралеви и живеят на ул. „Патриарх Евтимий” – в самия център на Бургас. Съпругът има пет действащи фирми, занимава се със строителство и търговия. Съпрузите разказали на полицаите, че били в района на кв. Долно Езерово в неделя през деня, за да разхождат кучето си. След това е установено, че той е ловец. Те не са задържани, категорични са от ОДМВР.

Продължава издирване на други ловци от района, за да се установи с какво и с чие оръжие е стреляно. Криминално проявеният от кв. Черно море със сигурност не е ловец. Има вероятност трупът да е докаран с автомобил и изхвърлен в канавката. Сигурно е, според главния секретар на МВР Ивайло Иванов, че оръжието от убийството е ловно. 

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби