Лошо чака самотните жени, които се осмелят да стъпят в тези държави

loading...

 

Към избора на страна за пътуване сам трябва да се подхожда с голямо внимание, особено що се отнася до нежния пол. Туристически блог разказва от пътуване до кои страни, самотните момичета трябва по-добре да се въздържат.


Саудитска Арабия

В тази страна  е забранено да бъдат на обществени места жени без придружител мъж. Това се отнася не само за туристите, но и за местните жители. И е важно да се появявате в обществото само придружени от роднина от мъжки пол, в противен случай ви очакват глоба или арест. В страната има и морална полиция, която следи жените да са покрили корема, гърба, краката и ръцете. 

Искате безплатен замък в Шотландия? Не е шега

Япония

Странно е да видите тази страна в списъка на местата, където е по-добре да не идвате, ако сте сама жена. През последните години тук са широко разпространени развратни действия по отношение на нежния пол. Особено когато става въпрос за туристки. На обществени места мъжете често се натискат в момичетата. За да избегнат подобни ситуации, властите пуснаха вагони в метрото, които са предназначени за пътувания само за жени.

Бразилия

Не е тайна, че Бразилия има ниско ниво на стандарт. Затова в тази страна местните момичета и самотните пътешественички са заплашени от нападения и грабежи. Така че тук не бива да носите със себе си  наистина скъпи неща, бижута и по друг начин да демонстрирате своето благополучие

Египет

И до днес тя остава популярна ваканционна дестинация. Но и тук, както в Япония, проблемът е свързан с тормоза. Местните мъже нагло се прилепват на обществени места към несемейни жени, включително предлагат секс. Ето защо в тази страна трябва да се държите възможно най-скромно - не носете отворени и тесни дрехи и не гледайте мъжете. 

Tags:

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби