Проф. Минеков: България върви към абсолютен национален фалит, загиваме бавно

loading...

 


Госпожата от Ирландия не е в час (бел. ред. става въпрос за ирландската евродепутатка Клеър Дейли). Никой не я е предупредил. Може да ѝ намерят белязани пари в колата, кокаин по ръцете.

Трябваше да бъде предупредена, за да не се изпуска по този начин за г-н Гешев“, това заяви проф. Велислав Минеков в предаването “ЕвроДикоФ“ по ТВ Евроком, като поводът за думите му е изслушването на новия главен прокурор на България Иван Гешев в Европейския парламент, където не всички евродепутати бяха благоразположени към него.

Професор Минеков коментира и посещението на премиера Борисов в САЩ, което бе в края на изминалия месец ноември: “За мен е много смешен опитът да се целуне с Тръмп, от което той дава заден и го побутва. Най-интересно е слизането по стълбите и почудата на самия Борисов “Какво правим на това поле“. Сам не можеше да разбере, какво е това посрещане. Цялото посрещане беше истински виц.

“Падишаха (бел. ред. визира премиера Борисов) много ясно обясни, че свободата на медиите съществува. Обаче стават ето такива чудеса като с Портних, които не излизат.

Както и това, че тук яли, пили и се веселили, руски агенти, поотровили двама-трима, разходили се и до Франция. Това също не излиза. Защо срещата с “Репортери без граници“ не беше показана никъде? Защото беше резил. Вървим към абсолютен национален фалит.

Най-бедни в цяла Европа, най-заглъхнали медии, най-необразовани“, заяви още професор Велислав Минеков.

https://fakti.bg/

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби