Трима мъже изнасилиха брутално пияна девойка и качиха кадри в интернет, за да и се смеят

loading...

 

Полицията в САЩ съобщава, че трима мъже са изнасилили групово 17-годишно момиче, намиращо се в безсъзнание в хотелска стая и са публикували видеоклипове от сексуалното нападение в Snapchat.

 Александър Ууд, Куентин Смит и Доменик Кбоинс, всички на 18-годишна възраст, са обвинени в изнасилване и насилие по време на ужасяващия инцидент в Mason Inn в Мейсън, Охайо през април, информира "Метро".

 Ууд и Смит са изправени срещу допълнителни обвинения, свързани с публикуването онлайн на видеоклиповете от изнасилването. Разследващите са заявили, че жертвата и нейният приятел са посетили хотелската стая. По-късно момчето си тръгнало, но момичето останало в стаята. Прокурорът на окръг Уорън Дейвид Форшел е заявил, че тийнейджърката е изпила цяла бутилка ром.

 „Тя е изпаднала в силно опиянено състояние по времето когато Ууд, Смит и Кбойнс са я изнасилили, казва Форншел. Приятелите на жертвата й се обадили, за да я попитат дали е добре и й разказали за кадрите с нея в Snapchat. Според Форншел, момичето е било голо и в безсъзнание, докато е било сексуално насилвано, което се вижда от видеата и снимките. „Отвратително е, че в днешни дни някой все още вярва, че участието в сексуално нападение над жена, която е опиянена или в безсъзнание, е нещо различно от сексуално посегателство“, казва Форншел пред Local 12.

„Не по-малко ужасно е това, че те са записали изнасилването и са го изпратили на други чрез Snapchat", казва още Форншел. Най-вероятно Ууд, Смит и Кбойнс ги очаква повече от десетилетие в затвора, ако бъдат осъдени и те вероятно ще бъдат регистрирани като сексуални престъпници. Предстои насилниците да се явят в съда през декември. Превод и редакция: БЛИЦ

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби