Съпрузи живяха заедно 62 години и умряха с час разлика хванати за ръце

loading...

 

Том и Делма Ледбетер от Флорида (САЩ) били запознати от общи приятели и младите хора веднага осъзнали, че са родени един за друг. Историята им започва не много романтично, но завършва така, че много хора ще си спомнят за тях дълго време. 22-годишният Том, който не се надяваше на нищо, приканил Делма да се повозят с колата. След няколко обиколки в района двойката решила, че е време да приключат тази прекрасна вечер. Момичето вече било излязло от колата, когато Том я сграбчил за ръката и смело я целунал по бузата.

Между тях избухнала искра и след три седмици се оженили, пише The Epoch Times. Те имали две прекрасни дъщери, а след това дошли седем внуци и седем правнуци. Двамата изживели щастлив живот, но на 82 години Делма изведнъж се разболяла тежко, трябвало да бъде откарана в болницата. Буквално няколко дни след жена си и 84-годишния Том легнал болен. От съчувствие сестрите преместили леглата им заедно, така че съпрузите били близо един до друг.

"Сестрите не можеха да измерят кръвното й налягане, тя беше много слаба, но сякаш се държеше за нещо. Сигурна съм, че тя се е борила заради татко, да бъде с него," казва дъщеря им Донета Никълс. Накрая родителите се взели за ръце, Донет и сестра й Стефани направили няколко снимки, защото моментът бил наистина трогателен и запомнящ се. Но малко по-късно първо починала Делма, а след час и половина сърцето на Том също спряло. Двамата така и не са разделяли ръцете си, държейки се до самия край. Превод: БЛИЦ
 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби