Лоша вест от Пловдивско: Издирван от месец бе открит мъртъв в канавка

loading...

 

След малко повече от месец издирване Димо Геров от Сопот е бил открит снощи мъртъв в крайпътна канавка между пловдивските села Калояново и Долна махала. Случаен очевидец се натъкнал на страшната гледка. В момента в Съдебна медицина Пловдив се прави аутопсия на тялото, за да се установи от какво е починал 53-годишният мъж.

Аутопсията ще даде яснота за естествена смърт ли става въпрос, за претърпян инцидент или причината е друга. Както БЛИЦ съобщи, преди да изчезне от дома си в Сопот, Димо Геров е бил в гората, прибирал животни надолу. На слизане паднал и си ударил главата, глътнал си езика. Бил е открит припаднал до читалището в Сопот, човек, случайно минаващ от там, подал сигнал, линейка откарала Геров в болницата в Пловдив, от където той изчезнал. Човекът е бил контактен, нямал е психически проблеми, бил е адекватен, разказаха тогава негови близки.

Няма яснота какво го е провокирало да избяга от здравното заведение. Предполага се, че Геров е напуснал здравното заведение, като е тръгнал пеша към дома си и по пътя му се е случило нещо.
 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби