Ето я тайнствената годеница на Руслан Мъйнов

loading...

Руслан Мъйнов най-накрая намери жената на живота си.nТой се появи с нея на светско събитие и дори я запозна с колежката си Силвия Лулчева.

Навършилият 43 години актьор предпочита да крие дамата на сърцето си, най-вече от суеверие. “Тя е амбициозна и умна. Но засега не искам да се показва в публичното пространство”, сподели преди време Мъйнов. 

Талантливият актьор смята, че за него е по-добре любимата му да е инкогнито, заради всичко, случило се в личния му живот. “Не искам да стане като връзката ми с Алекс Сърчаджиева. Навсякъде тръбяха за нас, че живеем заедно и в един момент нещата се разсъхнаха.”, сподели с тъга Руслан. 

Сладурът, който заради новата си любов свали 15 килограма, обясни, че вече е готов и за предизвикателството да стане баща. “Обичам децата! Станах кръстник на три хлапета на мои съученици. Родителството е отговорна работа, но съм готов и това да се случи в живота ми. Като гледам Любо Нейков колко е щастлив, смятам, че и с мен ще е така”, обясни комикът. 

Колкото до това дали ще има скоро сватба, Мъйнов е категоричен: “До края на годината не планувам брак! Ама то знае ли човек”. Според близките му колежката му Анелия Луционова е завладяла сърцето му, но дали тя е тайнственото му гадже, предстои да разберем. Не без съжаление Руслан обясни, че и тази година няма да успее да отскочи до родния си град Измаил за Коледа. 

“Все пак сестра ми дойде за рождения ми ден при мен и това най-много ме зарадва. Засега след близките и професията, най-ценни са ми приятелите. За по-нататък приоритетите ми със сигурност ще се променят”, каза звездата от Комиците, пише България днес. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби