Бойко Борисов разкри как си прави психотерапия

loading...

 

Всички 19 министри препита днес премиерът Бойко Борисов на извънредното заседание на Министерския съвет. Членовете на кабинета докладваха какво са свършили през 2019 г.

Борисов даде по 3 минути на своите да обобщат направеното през 2019 г. и да кажат какво предстои за новата 2020 г. Самият той слушаше внимателно и допълваше министрите, ако пропуснеха нещо. Първа да говори започна външният министър Екатерина Захариева. След нея щафетата пое другият вицепремиер Томислав Дончев. На Николина Ангелкова пък Борисов каза да представи повече цифри.

"Искам да положите много усилия, за да рекламирате и да показваме археологията. Гледам, че не познават достатъчно добре отделните обекти. Провадия, Петрич, за Перперикон и останалите да не говорим. Уникални неща имаме", коментира Борисов.

И заръча всички да пуснат отчетите си за изминаващата година на сайтовете на министерствата.

Не пропусна да заръча на вътрешния министър Младен Маринов да следи ситуацията в Перник. Както вече стана ясно правителството впрегна всичките си усилия, за да реши кризата с безводието. В града освен експерти от министерствата, влезе и полиция. Ще се разследва дали има противозаконно използване на питейна вода и отклоняване от язовира.

"Вина на всеки може да се намери в досегашното управление на този град. Понеже полицията започна да се занимава, всяко ВиК се стресна. Не съм се замислял, но може да ги обединим в едно държавно дружество", коментира Борисов.

Той е категоричен, че ще има възмездие за всички, които не са си свършили работа, а това ще бъде и предупреждение за всички ВиК в страната.

В края на днешното заседание премиерът Бойко Борисов отново се похвали с инфраструктурните успехи. Той прекъсна регионалния министър Петя Аврамова, за да добави кои проекти са успешни. "Такава психотерапия ми е", заяви Борисов, обяснявайки как обикаля да инспектира строителните дейности в страната.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби