Тайната на щастливите отношения между Кейт Мидълтън и принц Уилям е разгадана!

loading...

 

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се запознават в студентските си години и почти веднага започват романтични отношения. 

Във връзката им имаше и проблеми и се наложи да се разделят за няколко месеца, но в крайна сметка двамата успяха да изгладят недоразуменията и днес служат за пример на много двойки по целия свят. 

На публични места Кейт и Уилям се държат много сдържано, придържайки се стриктно към протокола.

Но ако се вгледаме по-внимателно, можем да забележим нежните им докосвания, погледите, изпълнени с трепет и малките прояви на грижа. 

Отношенията на кралските персони не са уникални. Те също трябва да се справят с трудности, както всяка една обикновена двойка.

По всичко личи обаче, че през годините Кейт и Уилям са разработили своя собствена рецепта за щастлива връзка, въпреки че тя изобщо не може да бъде наречена нова или уникална.

Източник, близък до кралското семейство, отбелязва, че бракът на Катрин и Уилям е доста старомоден. Съпругът е главата на семейството и човекът, който взима всички отговорни решения. А съпругата винаги го подкрепя.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън сключили тайно предбрачно споразумение, в което...

"Когато са заедно, те сякаш случайно се докосват, гледат се нежно. Видно е, че взаимно се грижат един за друг", добавя източникът. 

Изглежда патриархалният формат е създаден точно за тях! Зад силния мъж стои една мъдра жена. Докато принцът изнася силните си речи пред публика, херцогинята свободно общува с президенти и първи дами. 

Въпреки натоварения си работен график, Кейт успява да се грижи за трите си деца и дори да готви за цялото семейство. Когато гостува на кулинарния критик Мери Бери, херцогинята призна, че обича да готви.

Кралски биограф шокира с разкрития за отношенията между принц Уилям и Кейт Мидълтън

Принц Уилям потвърди думите на жена си, като отбеляза, че единственото нещо, което може да направи, е чай.

Когато Кейт и Уилям имат свободен уикенд, те търсят нещо, с което да ангажират децата си, а те самите остават сами вкъщи.

А времето, което партньорите прекарват един с друг, е от решаващо значение за поддържането на добрите отношения във всяко едно семейство.   

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж рядко показват чувствата си на публично място.

Напоследък обаче са много по-склонни да проявяват нежност пред очите на целия свят. Изглежда, че моделът на отношенията им работи чудесно. /jenata.blitz.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби