Борисов посрещнат със сурвачки в Бургаско! Той: Ще празнувам Нова година през май

loading...

 

Инспекция в последния ден от 2019 година направи премиерът Бойко Борисов. Участъкът, който провери министър-председателят, бе пътя от магистрала "Тракия" към Поморие и Слънчев бряг.

Премиерът бе посрещнат с гайди, сурвачки за внуците и питка от местните жители.

„Ще празнуваме Нова година през май. Тогава се очаква проектът да бъде приключен. Работата върви с пълна пара, както и че времето позволява да се напредне в строежите на магистрали и пътища. Докато се прави не се вижда, после минават и е забравено какво е било“, заяви Борисов.  

Борисов обаче изрази задоволство, че работата върви с пълна пара, както и че времето позволява да се напредне в строежите на магистрали и пътища.

5-километровият обход на Поморие трябва да е готов за летния сезон. С него ще бъде довършено цялото разширение на пътя Бургас-Слънчев бряг. Останалите участъци вече са пуснати в експлоатация. Така трафикът от АМ "Тракия" към курортите няма да влиза в Бургас.

"Докато се прави, не се вижда, после минават и е забравено какво е било", отбеляза премиерът.

Той коментира и пожара в София, който избухна рано тази сутрин.

"Прекрасно се справиха пожарникарите. Няма жертви. Имаме много добри професионалисти. Затова всяка година им вдигаме заплатите с по 10%", заяви министър-председателят.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби