Нови смразяващи детайли за убийството с буркан с мармалад на италианка от нашенец

loading...

 

Убийството и оръжието на убийството са толкова нелепи, че предизвикаха пресконференция на карабинерите. Това заяви репортер в сутрешния блок на Нова телевизия. Жертвата на 22-годишния българин Дамян Добрев е 90-годишната Карла Боси. Българинът е живял и работил при Боси. Българинът е живял в къщата на жертвата - 90-годишната Карла Боси.

Тя и нейното семейство са управлявали къща за гости. Те са давали храна и подслон на хора в нужда, предимно емигранти, които е трябвало да се интегрират в Италия. Дамян Добрев е един от четиримата, които са се установили при семейството на Боси. Във фаталният ден сънародникът ни е поискал пари от работодателката си, които обаче тя не му предоставя.

Добрев се е ядосал, взел е буркан с мармалад и я е ударил с него смъртоносно. Полицията първоначално е провела разпити на други трима гости на къщата, но е намерила следи от обувки, по които е достигнала до българина. След задържането му той е направил самопризнания, от които станало ясно, че след смъртоносния удар той дори е изпрал дрехите си в пералнята на възрастната дама, откраднал е пари и после е отишъл на дискотека.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби