Чудовищно! 15-годишна отличничка уби майка си! Причината ще ви изуми

loading...

 

15-годишната Люда Романова (имената и фамилиите на участниците в тази история са променени) доскоро е била отлична ученичка. Освен това момичето посещавало театрално студио. През август на гости в студиото дошъл 17-годишният тогава Алексей Ванин, който посетил един от участниците. Люда се влюбила в момчето почти от пръв поглед и те започнали да се срещат. Скоро деветокласничката го запознала с единствения си близък човек – своята майка.

43-годишната Елена Романова отгледала дъщеря си сама. Отначало тя се радвала на щастието на дъщеря си. Но скоро Люда се променила, все едно са я подменили. Учителите били сериозно разтревожени: една от най-добрите ученички на престижния лицей почти спряла да се появява в класната стая. След като влязла в електронния дневник на дъщеря си, майката се ужасила - почти по всички предмети момичето имало лоши оценки.

Естествено, жената, която вложила всичките си сили, за да получи дъщеря й нормално образование, се обявила против новия обожател на Люда. Но момчето изобщо не се смутило, въпреки забраните Алексей продължил да се среща с момичето. Младежът не работил никъде и някак си учел в колеж за програмист.

В онази страшна вечер на 30 декември Елена Романова, която била продавачка, трябвало да отиде на работа нощна смяна. Тя решила да изненада единственото си дете и убедила колега да се разменят. Но, както се оказва, Люда изобщо не я е очаквала тази нощ. Когато жената отворила вратата на апартамента си, видяла дъщеря си да спи спокойно в обятията на младежа. Последвал скандал. Влюбените се събудили и излезли в коридора. Тогава Алекс отишъл в кухнята, взел нож и започнал да го забива в майката на приятелката си. Към него се присъединала и Люда, намерила отнякъде чук.

Когато Елена спряла да диша, момичето, сякаш нищо не се е случило, вдигнало телефона и се обадило на приятелка на майка си. „Кръстнице, ударих с чук майка, тук всичко е в кръв. Обади се на линейка“, казала Люда и затворила.

Уплашената жена се обадила на Бърза помощ. По-късно се оказва, че това вече е направено и от съседите, които са чули скандала през нощта.

И тримата - майка, дъщеря и възлюбеният й, са откарани в различни болници. Двойката обаче имала само леки синини, а жената скоро починала...

Според следователите момичето практически не осъзнава, че току-що е убило собствената си майка. Особени емоции по този въпрос не е показал и младежът. Люда изобщо не е могла ясно да обясни защо толкова брутално се е справила с единствения си близък човек. Тя само заявила, че много обича Алексей. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби