Кралицата реши какво да прави с Хари и Меган!

loading...

 

Британската кралица Елизабет II се съгласи да има „преходен период“ в оттеглянето от задълженията като членове на кралското семейство на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

През този период херцозите на Съсекс ще прекарват времето си в Канада и Великобритания, пише Блиц. В изявление на кралицата се казва, че „изцяло подкрепя“ желанието им за нова роля, но „би предпочела те да останат на пълно работно време членове на Кралското семейство“.

Предстои да се свърши още работа по "сложните въпроси", но тя очаква окончателните решения да бъдат взети в следващите дни, каза Елизабет II.

Британския кралски двор проведе среща, посветена на преодоляването на кризата, която създадоха принц Хари и Меган Маркъл с решението си да напуснат кралското семейство.  В изявление след срещата Елизабет II заяви, че са се състояли "много конструктивни дискусии". 

Достигнато е споразумение принц Хари и Меган Маркъл да балансират времето си между Великобритания и Канада. Известно е, че в кралския двор трескаво е било работено за изработването на набор от опции за новата роля на Хари и Меган. 

Сред въпросите, които са били препъни камък, са били местожителството, визите, данъците и сигурността. За тяхното пълно изглаждане ще е необходимо малко повече време. 

Междувременно кралският двор се страхува от откровено интервю на Съсексови, вероятно пред близката им приятелка Опра. 

Кралицата е разкрила, че кралското семейство "е провело много конструктивни дискусии" относно бъдещето на принц Хари и Меган Маркъл, но призна, че все пак би предпочела Съсексови да останат "изцяло ангажирани с кралския двор". 

Нейно Величество също добави, че ще има "преходен период", в който Хари и Меган ще делят времето си между Великобритания и Канада. 

Хари, принц Уилям и принц Чарлз бяха видени да напуснат безпрецедентната среща в отделни коли след повече от два часа преговори с Нейно Величество. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби