Обраха брутално Янко от „Откраднат живот“

loading...

С карък започнала годината за известния актьор Красимир Доков. Преди дни звездата от „Откраднат живот“, който за 8-и сезон предстои да гледаме в ролята на Янко, бил брутално обран насред пловдивския Драматичен театър.

Кражбата се случила часове преди Доков да излезе на голямата сцена за премиерата на спектакъла „Детектор на лъжата“, в който играе една от трите големи роли. Джебчията проникнал в театъра в обедните часове и необезпокояван от никого задигнал каквото му очи видели. При тараша в мъжките гримьорни грабнал и портфейла на актьора от „Откраднат живот“, а после и чантата на негов колега. По-голямата загуба за Доков не била паричната сума, която носел в портмонето, а всичките му документи, до които вече нямал достъп. В ръцете на джебчията попаднали трите кредитни карти на актьора, личната му карта, както и шофьоската му книжка. Освен това мошеникът взел и талона на личния му автомобил, което означава, че докато не се издаде нов, той нямал право да управлява колата си. Проблемът сега бил, че пътуванията му били ограничени и затруднени.

Въпреки че гони пенсия, Красимир Доков не спира активно да играе в цялата страна. Признава, че до момента единствената му неволя в здравето е диабетът, който развил преди около 20 години. За разлика от много свои познати той бил изключително стриктен и спазвал диетично меню. Вече не си спомнял какъв бил вкусът на белия хляб, защото хапвал само черен. Често му се случвало в заведенията да му казват, че такъв не предлагали, но той имал решение на всеки проблем.

„Поръчвам си супата и като ми кажат, че няма черен хляб, отивам до най-близкия магазин и си купувам“, казва шеговито актьорът. Наскоро джипито му го посъветвало да отиде да живее във Франция, след като бил на кратко турне с трупата в Париж. Въздухът там му се отразил толкова добре, че като си дошъл, кръвната му захар била в отлична норма.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби