Чудодеен компрес цери тендовагинит

loading...

Тендовагинитът е възпаление във или около сухожилната торбичка в човешкото тяло. Той се получава вследствие на болести и други увреждания, при които има разкъсване на фиброзната тъкан.

Те се получават при свръхнатоварвания от определена физическа дейност. Болката е най-честият симптом при това заболяване. Тя може да продължава и да се утежнява с прогресиране на състоянието или при продължително натоварване на сухожилието.

Мария от Девин е получила тендовагинит на дясната ръка вследствие на преумора от проверяването на множество контролни и класни по време на професионалната си работа. С помощта на природната медицина е успяла да се излекува напълно. „Лекарите не ми помогнаха, но Бог – да, като точно ме срещна с един знахар, който вече не е между живите. Той ми даде лекарството за ръката. Това е билката слез, която, както разбрах по-късно, обикновено се употребява при възпалителни заболявания на дихателните пътища, при заболявания на стомаха, червата, черния дроб и при кожни болести (циреи, фурункули), изгаряния и хемороиди. Човекът изми хубаво корена и стеблото на растението от пръстта, начука го леко и с дърво и го затопли в масло в правоъгълна тавичка. След това веднага го наложи на засегнатото място и го превързахме с една кърпа.

Горещо е и просто всеки трябва да определи индивидуалната си поносимост към топлината, за да не си нарани кожата. Същия ден направихме още един такъв компрес. Той пак стоя около час - час и половина върху болното място, докато изстина напълно. Вечерта аз пък си сварих ориз, без да го мия предварително, и докато беше още топъл, направих същия компрес с него на същото това място. След тези три процедури болката в ръката ми завинаги изчезна“, споделя жената.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби