Този семпъл и лек предмет в дамската чанта предпазва от уроки

loading...

 

Уроките се предизвикват от „лош поглед“, чрез който се предава негативна енергия. Цветът на очите няма голямо значение.

Урочасването се подтиква от злоба, ревност и завист, то може да бъде съзнателно и несъзнателно. Първите симптоми, по които разбираме, че сме урочасани, са главоболие, липса на жизнени сили, свиване в корема и болки в областта на челото и очите. За да се предпазваме от уроки, трябва да изпълняваме няколко прости ритуала.

Когато говорите с човек, от когото усещате негативна енергия, скръстете ръце и крака. В тази затворена поза се затваря биополето и се предпазва от навлизане на лоша мисъл. Негативното влияние може да се отблъсне и чрез червен конец на ръката. Друго изпитано средство е да поставите 3 медни монети на челото си. Опитайте се да се отпуснете, да мислите за приятни неща и направете няколко вдишвания и издишвания.

Един от тайните предмети, който също неутрализира лошата енергия, е козметичното огледалце с двойно стъкло. Почти всяка жена държи такова в дамската си чанта. Смисълът на двойното огледало е не само да привлече уроките на недоброжелателите, но да ги отрази чрез второто стъкло, за да ги върне обратно там, откъдето са дошли.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби