Млада жена купи кученце от мъж, за да го спаси от менюто му - хляб, накиснат с бира

loading...

 

Една млада жена - Теодора Мишинева, отишла да хапне със свой приятел в бистрото на ИКЕА, а... се сдобила с кученце. Направо си го купила! За да го спаси от "стопанина" му, който хранел мъничето с... накиснат хляб с бира. За случката разказа самата тя в една от групите във Facebook. Според жената кученцето или е откраднато, или е изгубено. И тя се надява да намери истинския му стопанин. Ето разказа й:

"С Милен Дончев решихме да хапнем в бистрото на ИКЕА, а там в ъгъла скимти вързано ето това мъниче, пред него голяма купа с пържени картофи с майонеза, а от стопанин - нито следа. Чакаме половин час и така нареченият "собственик" се появява. Две жени го заговарят и аз чувам как едната му казва: "Ама не може да го храните с хляб това малко куче", а той й отвръща "Може може, всичко може".

Тук нещо в мен избухва и отивам да си поприказвам с човека. Той ме уверява, че е събрал достатъчно пържени картофи и хляб от остатъците в ИКЕА, и вече има с какво да го храни.

- Днес хранили ли сте го? - питам аз.

- Да, накиснах му хляб с бира.

- Ама как така с бира?

- Ами ей така! - отвръща той и започва да рови в торбата с храна и вади едно празно кенче от бира...

- От къде взехте кучето?

След кратко размишление, отговорът е несигурен: "Една приятелка ми го подари вчера."

- Вътре ли ще го гледате? - продължавам настойчиво.

- Даа, ама сега отиваме на бизнес парк, малко да се калява на леда.

?!?!

Аз вече съм достатъчно потресена и заедно с другите две жени го питаме неведнъж дали не иска да ни го даде. Той все отговаря "Не, не, аз ще си го гледам."

Човекът тръгва към ескалатора, дърпайки скимтящото куче, аз тръгвам след него. Преди ескалатора той дърпа повода нагоре и кучето увисва на врата си. След този "внимателен" жест, с който той вдига кученцето и го хваща под мишница, аз го догонвам и му предлагам пари, за да я купя. След като той ме уверява, че е дал 20 лева за каишка и "не може да му избие парите на това куче", се договаряме за 30 лева.

И така малката красавица я кръстихме Кеа. Тъй като животът й струва повече от 30 лева, днес няма да се калява на леда на Бизнес парк.

Кученцето може да е изгубено или откраднато, затова моля ви, споделете този пост, за да му намерим старите стопани или нови такива. Женска е, на около 2 месеца и половина, със сребриста каишка. Ако сте старите й стопани, или новите, пишете ми на лично!"

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби