Мъж заряза съпругата си, за да забремени и заживее щастливо с майка ѝ

loading...

 

Животът на Лаурен Уол, обикновено момиче от Великобритания, се превръща в същинско любовно падение, когато узнава, че е предадена от двама от най-близките си хора – майка ѝ и съпругът ѝ.

Уол се омъжва за своя приятел Пол Уайт през 2004 г., като сватбата е организирана и платена единствено от майка ѝ, а цената е повече от сериозна – 20 хиляди долара. По думите на Уол това е била ''сватбата на мечтите ѝ''. За да изрази благодарността и признателността към своята майка, момичето я кани на медения месец с тях.

Две седмици след пищната церемония обаче Пол се разделя със съпругата си, за да започне своя романс с майка ѝ. Не след дълго 38-годишната тогава жена забременява от него. През юли 2005 г. на бял свят се появява детето им.

,,Тя ми каза, че бащата е друг, но аз знам истината. Майка ми ми плати сватбата на мечтите, а после роди от съпругът ми'', разказва пред в-к ''Мирър'' Лаурен Уол.

,,Все още ми е трудно да повярвам, че хората, които най-силно съм обичала и на които съм вярвала безусловно, ме предадоха по такъв начин. Може би това е най-ужасното нещо, което може да стори една майка на дъщеря си. Никога няма да им простя това предателство'', категорично е момичето.

Вляво е Лаурен Уол, а вдясно е майка ѝ с бившия ѝ съпруг (Instangram)

Към днешна дата Уол почти не поддържа връзка с майка си, която продължава да живее щастливо с бившия й съпруг. Все пак Уол има нова любов в живота си, с която се надява да излекува старите рани.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби