Баровска къща! Ето къде Димитър Рачков си купи скъп, тузарски имот

loading...

Димитър Рачков си е купил земя в Еленския Балкан, в махала Кожлювци, съобщи HotArena.

До мястото обаче няма прокаран път, затова актьорът отправил искането да се построи такъв.

Рачков отправил искането си по време на обществено обсъждане на бюджета на община Елена, пише Телеграф.

Бургазлията се аргументирал, че в момента достъпът до махалата, която няма нито един постоянен жител, е много труден. Става дума за 700 метра от по-голямото село Буйновци до Кожлювци, които са на чакъл. Махалата се оживява предимно в събота и неделя, когато хората от Търново, Елена и другите градове наоколо се прибират по родните си домове.

Там има само един регистриран постоянно живеещ.

Въпреки, че една къща в Кожлювци струва между 25 и 30 хиляди лева, Рачков е предпочел да купи само земя и сам да построи вила.

Припомняме, че любимецът на Магърдич притежава луксозно имение в Твърдица. Според запознати в него Митко инвестирал близо 200 000 лв. Само строежът глътнал 100 бона, а с разходите по обзавеждане, подово отопление, камини, джакузита, озеленяване на двора и охранителната система, разположена из цялата сграда, сумата скочила двойно.

Двуетажната къща е построена върху наследствен парцел, завещан на комедийната звезда от неговата баба. Рачков обаче не обичал много да отсадя в баровската си вила, тъй като тя ми навявала спомени за бившата му Мария Игнатова. Когато бяха заедно, двамата често пътували до Твърдица, за да отмарят от софийската суета.

Рачков вече се е присъединил към една от ловните дружинки на селото. Комикът не крие, че ловът го освобождава от стреса в работата. Той обаче не си губи времето с дребен дивеч, а ходи на лов за глигани. Той също споделя, че е запален по лова не толкова заради убиването на животните, а зардаи времето, прекарано сред природата, с компания. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби