Съпругата на открития мъртъв край Пловдив Радо първа се натъкнала на страшната гледка

loading...

Самоубийството или убийството на Радослав Делев от пловдивското село Първенец е станало заради 250 хиляди лева. Вероятно това е причината, заради която 31-годишният мъж е открит мъртъв.

Според запознати мъжът, който е имал няколко фирми, е имал дългове към частни лица и институции за много пари. На ужасяващата гледка как Радослав е увиснал, обесен с въже на дърво, се натъкнала съпругата му Мария. 

Цял ден той не се прибирал вкъщи и тя се притеснила, не се прибрал и през нощта. През деня се обадил на жена си и й казал какво иска тя да му сготви за вечеря, научи "Блиц" от местни хора. Така или иначе, обаче, не се появил. След като изчезнал и съпругата му многократно го търсила безуспешно по телефона, тя се обадила в полицията. 

На сутринта на черен път между селата Марково и Белащица Мария сама открила трупа на мъжа си. Близки на семейството коментираха, че това "самоубийство" е много подозрително, тъй като Радо е имал фобия и страх от високото и не би се покатерил върху дърво. Освен това не бил оставил и предсмъртно писмо. 

Човек, който се самоубива, не поръчва на жена си какво да му сготви за вечеря, коментираха още близките му. В селото се говори още, че има вероятност в мистериозната смърт да са намесени хора от групировки от Чехия или Полша, с които той е имал финансови взаимоотношения. Разследващите обаче са категорични, че става въпрос за самоубийство. Младият мъж оставя детенце на година и половина и млада вдовица.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби