В затвора не простиха на "Валиумният изнасилвач"! Вижте какво му се случи

loading...

 

"Няма да избягам! Отново съм бит в ареста. Писах за помощ до посолството, служители ме посетиха, но насилието над мен продължи. Моля за домашен арест. Аз вече доказах, че спазвам задълженията си." С тези думи Йохан Стелингверф , известен като "Валиумният изнасилвач" поиска за пореден път по-лека мярка от магистратите на Софийски Градски съд, пише TRafficnews.bg.

Те обаче този път бяха категорични, че има опасност нидерландецът да се укрие или да извърши друго престъпление. Според съда той би могъл и да примами друга жертва в дома си. В съда стана ясно, че двете престъпления, за които Стелингверф е обвинен, са извършени на два различни адреса в София в периода от два месеца.

На 26 октомври 2019 г. в апартамент в "Зона Б5" Йохан Стелингверф изнасилил унгарската гражданка Джулиана Паб. Двамата се запознали в Унгария, след което тя го е посещавала няколко пъти в България. Имали са сексуална връзка, това потвърдиха и съседите на Йохан. [

На 25 декември навръх Коледа по същия брутален начин изнасилил и 32-годишна майка на три деца от София. Само че този път извършва престъплението в друго жилище- на бул."Сливница" 130. Оказа се, че се бил изнесъл там на 24 декември. Договорът за наем, който сключил е със Силвана Гълъбова. Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.
 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби