Гаджето на Мария Силвестър имал криминално минало?

loading...

 

Михаил Пенев е тайнственият младок, с който Мария Силвестър вече не крие връзката си. Роденият през 1994 г. господин е с цели 17 години по-млад от водещата, но едва ли само това е причината тя да го крие, пише "Хотнюз".

Разликата във възрастта им е една от рекордните в светските среди, защото разликата между Гала и Стефан е 11 години, Камелия и Цветин ги делят 8 години в полза на мъжа, а Жени Калканджиева е кака на Тачо пак с 11 години. През март Михаил Пенев ще празнува 26-ия рожден ден.

Според негови познати иначе здравият и силен младеж нямал и един работен ден зад гърба си, но си живеел повече от добре с парите от наследството на баща си. Много татуираният мачо обича пътуванията и лъскавите коли и има брат, който учил във Великобритания. Негови познатш твърдят, че е имал бурна младост и доста вземане-даване с полицията за шофиране без книжка, употреба на забранени вещества, използване на чужди лични документи. Бил добре познат на ченгетата в столичното 4-то районно управление.

Днес обаче Пенев се е кротнал. „Добре че получи наследство от баща си, иначе още щеше да върши дребни престъпления”, убедени са приятели на новото гадже на Мария Силвестър, цитирани от "Хотнюз".

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби