Спрелият часовник показва бъдещето

loading...

Съгласно народните поверия цифрите, на които е спрял часовника могат да предрекат определени събития, които ще се случат в бъдеще.

За да разберем това, ще се обърнем към народните предания и поверия.

Ако часовникът е спрял между 12-1 часа, това може да означава, че скоро вашите начинания ще завършат с успех.
Ако часовникът е спрял между 1-2 часа, трябва да бъдете внимателни в контактите си с непознати или малко познати хора. Ако часовникът е спрял между 3-4 часа, желателно е да прецените собствените си оценки спрямо обкръжаващите. Ако се налага да вземете окончателно решение, то трябва внимателно да го обмислите. Ако часовникът е спрял между 4-5 часа, трябва да се разделите с лошите си мисли. Ако часовникът е спрял между 5-6 часа, това е много хубава поличба, че ще се изпълнят и най-съкровените ви желания.

Ако часовникът е спрял между 6-7 часа, очаквайте приятни новини от близък човек. Ако часовникът е спрял между 7-8 часа, вероятно е прекратяване на неприятния ви период.
Ако часовникът е спрял между 8-9 часа, някой влюбен във вас човек скоро ще ви признае своите чувства. Ако часовникът спрял между 9-10 часа, не е желателно да рискувате. Ако часовникът е спрял между 10-11 часа, към вас идват лоши новини. Ако часовникът е спрял между 11-12 часа, обръщайте по-голямо внимание на своята работа.

Друго тълкуване на проблема е, че е възможно силно влияние на чужда енергетика. Съществува и мнение, че часовниците спират, когато умира близък човек. Това явление се обяснява с факта, че когато човек умира, неговата енергия може да повлияе на механизми, включително и на часовника.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби