Президентът Румен Радев с нова атака срещу премиера Бойко Борисов

loading...

 

 

Президентът Румен Радев с нова атака срещу премиера Бойко Борисов.

"Борисов се опита да прехвърли отговорността за подслушването на друг – така прави винаги. Ако можеше да скрие и този скандал в зайчарника, но там не остана място от скандали. Очевидно е, че Борисов използва службите за свои политически цели. Премиерът казва и на прокуратурата кого да "размаже". Дори полицията е ангажирана да респектира несъгласните българи. Затова трябва да отстояваме правата си", каза президентът пред журналисти след като провери дейността на предприятие в София.

"В безсилието си премиерът атакува и моето семейство. За съжаление, методите на министър-председателят издават битието му от началото на прехода. Ако някой трябва да се страхува от оставането на власт, то това е Борисов", допълни Радев.

"Растящото недоволство и разкритията за корупцията ежедневно разголват управленското му безсилие и зависимост. Но драмата на Борисов е, че този път номерът на разчистване с оставка няма да мине. Чака го служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението. Разбирам неговата растяща нервност", коментира президентът.

Припомняме, че на 4 февруари тази година президентът сне доверието си от кабинета "Борисов 3", като дни преди това от прокуратурата разпространиха записи, за които се твърди, че уличават държавният глава Румен Радев в престъпление. Миналата седмица Радев попита знаел ли е Борисов за СРС-тата, а премиерът отвърна, че нищо няма общо с записите.

Словесните престрелки между Радев и Борисов започнаха с нова сила от началото на тази година и не се очаква скоро да приключат.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби