Дневен хороскоп: Ето какво ви очаква на днешната дата - 24 февруари! Bradva.bg ви желае позитивен старт на седмицата!

loading...

 

 

Овен

Този понеделник всички видове начинания ще бъдат успешни. Не се колебайте да атакувате върхове, дори да ви се струват прекалено високи.

Телец

Този понеделник фокусирайте вниманието си само върху един въпрос. В противен случай рискувате да разпилеете енергията си е денят да премине без резултати.

Близнаци

Днес ще разберете, че е невъзможно да се смекчат последиците от вече осъществен факт, но можете и трябва да научите подходящия урок и да се опитате да не повтаряте тази грешка в близко бъдеще.

Рак

Днес ще имате изненадващо много свободно време. Подгответе се за това предварително, в противен случай няма да получите много удоволствие от този подарък на съдбата.

Лъв

През този ден не се поддавайте на провокации. Ще има много желаещи, които ще искат да се възползват от вашето колебание.

Дева

Това е ден, в който да си подарите повече свобода и време, прекарано навън. Имате нужда от "проветряване" в буквален и преносен смисъл.

Везни

Ако връзката ви с любим човек ви е скъпа ще трябва да направите първата стъпка. За трайността на нещата компромисът е от решаващо значение.

Скорпион

Днес ще имате възможността да се намесите в делата на други хора. Хубаво е да се замислите имате ли нужда от подобна власт?

Стрелец

Всичко, което сте планирали за днес може да бъде успешно забравено. На дневен ред ще изникнат изненадващи въпроси за решаване.

Козирог

Днес може да се наложи да отделите много усилия, за да оборите нечие мнение. По средата на битката ще осъзнаете, че тази борба е безсмислена.

Водолей

Винаги е приятно да угодиш на ближния си. Днес ще имате точно такава възможност. Не се оказвайте от намеренията си.

Риби

Днес ще бъдете неочаквано слаби. Не правете нищо сами, не се колебайте да помолите за помощ. Понякога слабостта също може да бъде сила.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби