15-годишно момиче, което уби брутално братчето си, написа писмо на майка си

loading...

 

 

47-годишната Анна от Германия е майка на две деца, тригодишния Никола и 15-годишната Оливия. Преди 3 месеца в семейството се случи огромна трагедия - Оливия уби своя спящ брат, докато Анна беше на работа. След ареста на тийнейджърката майка й не общува с Оливия, а доскоро беше в психиатрична болница.

Миналата седмица Анна получила писмо от колонията за непълнолетни в Изерлон (Северен Рейн-Вестфалия). От страна на дъщеря й това е първият опит да се свърже с майка си след убийството на Никола на 6 ноември 2019 г.

Близък приятел на Анна споделя, че Оливия е написала кратко писмо до майка си, в което казва, че много съжалява за случилото се. Момичето също пита дали майката иска да я посети, за да обсъдят всичко.

За какво иска да говори момичето, което уби спящия си полубрат с нож, не е ясно.

Животът на майката се превърна в кошмар

Известно е, че след като убила братчето си Оливия нанесла 28 прободни рани на тригодишното момче, след което написала с кръв на стената: "Ето твоя син".

Органите на реда смятат, че момичето е намразило брат си, тъй като с появявеното му се е почувствала изоставена.

Животът на самата Анна от момента на трагедията се превърна в истински кошмар, самотната майка продължава да се чуди защо дъщеря й е направила това. След убийството на Никола, Анна е прекарала два месеца в психиатрична болница, оттам е организирала и погребението на сина си.

Два месеца по-късно тя доброволно спря лечението, тъй като трябваше да печели пари. Сега тя продължава да живее в къщата, в която дъщеря й уби сина й, но никога не е влизала в спалнята, където се е случило всичко.

Анна все още не се е срещала с дъщеря си, но вече й е купила подарък и учебници. Тя се опитала да посети Оливия в колонията, но не преминала официалния контрол там, тъй като не разбирала добре немски език. Жената с двете деца се преместила в Германия от Полша през 2013 година.

Прокуроратурата обвини Оливия в убийство. Момичето призна всичко. Все още не е определена датата на процеса по нейното дело.

Оливия убила тигодишния Николас, докато детето спяло.

 

Снимка: bild.de

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби