Ден, в който можете да почувствате предопределението на съдбата

loading...

 

 

Луната е в знак Овен до 09:31ч на 28 февруари

Девиз: „Повече действия и по-малко думи!” Когато Луната преминава през този знак, тя внася емоционален порив, потребност от активни действия. Нашите инстинктивни реакции се ускоряват. В настроението ни има напор на чувства и нетърпение да действаме. Добро време да се преодолее страхът, безпокойството от правенето на нещо за първи път. Прекрасно време за обучение в бойни изкуства. Но правете го предпазливо, за да не получите някоя травма. Създават се много конфликти, спорове, емоционално напрежение, импулсивност и прибързване. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Увеличава се страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността. По-добре пълноценно почивайте и събирайте сили.

Уязвими са е главата, мозъка, очите. Възможни са пристъпи на мигрени, главоболия. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

Продължава 4 лунен ден до 09:05 ч.

Доминиращ 5 лунен ден от 09:05ч на 27 февруари до 09:28ч на 28 февруари

Ден, в който можете да почувствате предопределението на съдбата. Добре е да се правят планове за бъдещето, тъй като този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички действия и постъпки трябва да бъдат добре обмислени. Денят е благоприятен за сериозните и отговорни хора и може да се окаже неуспешен за лекомислените. Задължително трябва да се следят мислите и думите, които се изричат, тъй като те могат лесно да се въплътят в реалността. Не трябва на никого да се пожелава зло, да се ядосвате и да се разстройвате.

Ден, в който се обединяват в човек противоположностите в едно цяло, светлото с тъмното, доброто с лошото. Може да има резки промени в настроението и състоянието. Поради това е добре да сведете контактите до минимум и да бъдете повече време в уединение, в безопасна обстановка. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си. Сега имат пречистваща сила.

Пазете вещите си – това, което загубите, ще е безвъзвратно и няма да се върне повече. Всичко, което идва при вас като хора, информация, събития – следва да се разглежда като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно!

Не е подходящо да се започва нищо ново. Внимателно при оперирането с парични средства. За покупко-продажба на недвижими имоти и прехвърляне изберете друг ден.

Физическото натоварване укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога. Не  е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен.

Сексът действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес, болезнените симптоми в чиста енергия на радостта и любовта. 

Подстрижката привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата.

14 слънчев ден – Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Добре е да си спомните за предците си и да отправите молитва за тези, които са напуснали този свят, да им запалите свещ. Хубаво е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби