Дневен хороскоп: Ето какво ви очаква на днешната дата - 28 февруари! Bradva.bg ви желае усмихнат ден!

loading...

 

 

Овен

Днес рискувате да изпаднете в нелепа ситуация. Преди да попитате нещо проверете дали вече не сте задавали подобен въпрос, за да не изглеждате глупаво.

Телец

През този ден може да направите непоискано добро. Това няма да донесе очаквания резултат. Помислете преди да се решите на крачката.

Близнаци

През този ден не потъвайте в самообвинения. Направили сте всичко, както трябва и по правилата. Това че някой не е доволен, не е ваш проблем.

Рак

Днес ще трябва да се замислите сериозно за грешките си. Да ги признаете - няма да е достатъчно. Ще трябва да се постараете да не ги повтаряте.

Лъв

Този петък бъдете по-отзивчиви към проблемите на другите. Прекаленото настояване никога не води до кой знае колко добри и дълготрайни резултати.

Дева

Това е време, в което да помислите за промяна. Няма да ви е трудно да се разделите с ваш стар навик - това е точното време да действате.

Везни

Този петък в никакъв случай, не се претоварвайте. И най-малкото напрежение ще ви се отрази прекалено зле и ще влоши резултатите ви.

Скорпион

Този петък не преследвайте нереални мечти. С други думи не слагайте в торбата си това, за което все още дори не сте тръгнали.

Стрелец

Днес не поставяйте другите много под себе си. Животът е кръговрат и никога не знаем кога и от коя страна на нещата ще се окажем.

Козирог

Този петък не обръщайте внимание на дребните постъпки на хората с недостатъчно големи души. Важното е вие да сте ниво и нищо друго няма значение.

Водолей

Този петък ще може да получите повече, отколкото предполагате. Само трябва да бъдете по-настоятелни, но най-вече да вярвате повече в себе си.

Риби

Този петък не разчитайте на нищо, освен на собствените си сили. Това се отнася, както за реални така и са психологически проблеми. В крайна сметка сами сме господари на себе си.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби