Наглият ром Гибо, по-известен като "Гибо Бейби", е "влогърът", обявил чуждо дете за умряло

loading...

 

 

Влогърът от ромски произход, който обяви чуждо живо дете за умряло, е същият психар, който в предишно свое скандално видео в ютюб обиждаше и заплашваше българите. Миналата година същото кльощаво ромче, видимо ядосано, обижда българите на български език, наричайки ги "смотани спинясали хора, долни мърши индивиди, боклуци и извратени същества".

"Ако бях на ваше място, долни българи, щях да се самоубия, щях да се самоубия, ако съм българин", започва своята реч ромът. "Мразя българите бе, разбирате ли, мразя ги от цялото дъно. Вие българите сте в дъното на ада, да пукнете дано...", продължава той.

Поредната изцепка на смуглия наглец, който май има някакви отклонения

Същият ром, изживявайки се като влогър, наскоро обяви дъщерята на известен пазарджишки фотограф за своя, а след това съобщи в социалните мрежи, че детето е загинало в катастрофа. Слава богу, момичето си е живо и здраво. Близки на детето случайно виждат снимката и сигнализират бащата Стоян Георгиев. Скандалният случай стигна до полицията и прокуратурата в Пазарджик, като е поет и от отдел „Киберпрестъпност“.

Обяснението за поредната грозна провокация на така наречения „Гибо Бейби“ е, че искал да стане „известен“. Насладете се отново на гневната му тирада по наш адрес:

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби