Дневен хороскоп за 30 март! Bradva.bg ви желае хубав ден!

loading...

 

 

Овен

Днес не тръгвайте с рогата напред. Всъщност имате пълното право да го направите и пълното право да сте недоволни от себе си после.

Телец

Днес ще бъдете обладани от лека лудост, която противно на общоприетото схващане няма да ви доближи до целенасочената ви цел. Така че, ако не искате денят да бъде пропилян, опитайте се да ограничите своите импулси.

Близнаци

Не забравяйте да включите поне половин час почивка в плановете си за днес и ако забравите, незабавно поправете грешката. Важно е да се пазите.

Рак

Не вземайте окончателни решения днес, твърде рано е за тях. Все още не знаете всички подробности и загубите ви може да са значителни.

Лъв

Днес основната грижа ще бъде състоянието на ваш приятел. Той е толкова загрижен за проблема да получи това, което иска, че не контролира твърде много действията си. Вашата задача е да го спасите от неприятности.

Дева

Дори вие имате някои нужди и трябва да положите някои усилия, за да ги задоволите. Макар и у дома вечерта не се оставяйте без забавление.

Везни

Днес ще се радвате на лек и спокоен ден. Не търсете излишни проблеми, особено ако Съдбата засега ви е лишила от тях.

Скорпион

Днес ще бъдете безценен помощник за онези хора, които не могат сами да се оправят в обстановката. Все пак помислете и за това, че трябва да почивате.

Стрелец

Вашите проблеми са лесни за решаване, просто трябва да намерите правилния подход. Помислете добре преди да действате.

Козирог

Днес не можете да избягате от някои скучни и досадни хора, но ще може да разнообразите ситуацията с хумора си. Важното е да е им обръщате внимание.

Водолей

Това е ден, който не може да се пропилее без много съжаление. Ще ви се предоставят огромен брой разнообразни възможности и да ги пропуснете би било непростима загуба.

Риби

Това е ден, в който да обърнете внимание на теглото си. Не изпадайте в паника, но въведе поне повече упражнения, за да поддържате форма

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби