Млади звезди на "Пайнер" с песен за карантината и хъс за абитуриентите

loading...

 

 

Младите, но успешни звезди на музикална компания "Пайнер" Денис Теофиков и Малката изненадаха своите почитатели с ново парче.

Песента "И това ще отмине" излезе минути, преди камбаните да забият, а хората да излезнат по балконите си с аплодисменти, подкрепяйки българските медици/

Във видеото, Денис и Малката са с маски на лицата си, давайки пример на своите връстници да вземат необходимите предпазни средства в борбата с пандемията.

"10 дена с теб под карантина, а вече струва ми се, че е година. Няма барове, няма дискотеки, а ходим само по двама до аптеки. Точно в 9 часа аплодисменти за медицински сестри и асистенти, няма мачове няма олимпийски, но гледаме генерал Мутафчийски." е част от текста към новия фолк хит, който ще избухва в... колите.

Видеото е заснето около жилищна кооперация, както и в домашно музикално студио - изцяло съобразен с мерките за социална изолация.

Разбира се, припева на песента носи позитивизъм и е насочен към бъдещите абитуриенти, които силно се надяват да отбележат подобаващо своите балове през идния месец май:

"Но знаеме едно, ние ще се справим, заедно ли сме винаги ще газим, по барове с коли скоро ще бръмчим още малко и това ще отмине. " - пеят Ванеса и Денис.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби