Снахата на Тато отваря училище

loading...

Бившата снаха на Тодор Живков – Маруся Мирчевска, отново търси пари от спонсори, но този път не за да снима филм, а за да открие училище по вероучение.

За идеята си сподели самата тя, като допълни, че е решила школото да отвори врати първо в Америка, където тя от дълги години живее, а после и в България. Маруся искала да учи на вяра предимно възрастни, защото с деца по-трудно се работело, но начинанието ѝ изисква сериозна финансова инвестиция, която тя едва ли ще иска да поеме от своя джоб.

В края на миналата година, след повече от 10 лета престой зад океана, Маруся за пръв път стъпи на родна земя. Целта на визитата на бившата жена на Владимир Живков беше да се отърве от някои наследствени имоти, за да скрепи финансовото си състояние. За продан тя пусна три апартамента и една къща. Две от жилищата се намирали на топлокации в София, а другите две – в родния град на Мирчевска – Плевен. Нейни съграждани разкриват, че се надявала бързо да се намерят купувачи и била склонна да преговаря за цените, защото имала финансови проблеми.

Как е натрупала дълговете си, при условие че синът ѝ Тодор Живков-младши стана милионер в Щатите от хазартни залагания, не се знае. Мистерия е и дали имането си Маруся е получила по времето на краткотрайния си брак с Владимир Живков в знак на благодарност, че е станала снаха на най-влиятелния човек в държавата. Още в първите години, когато Мирчевска и синът на Тато се развели, а тя емигрирала зад океана, се разбрало, че брачният ѝ съюз с наследника на бившия Първи ѝ е донесъл както много страдания, така и облаги. Преди години самата тя признала, че навремето е успяла да продаде пушка уникат на Тодор Живков, както и дамска чанта от крокодилска кожа, която принадлежала на дъщеря му Людмила, на търг за по 300 хиляди долара всяко. 

източник: retro.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби