Дневен хороскоп за 3 април! Bradva.bg ви желае хубав ден!

loading...

 

 

Овен

Днес няма смисъл да се впускате в излишни състезания, особено ако никой не ви е канил. Не бъдете и прекалено подозрителни.

Телец

Ако нямате какво да кажете днес, по-добре си мълчете. Посветете деня на себе си и любимите ви занимания.

Близнаци

Използвайте чара си, за да постигнете набелязаната цел. В това няма нищо лошо, щом е гарнирано с безспорните ви качества.

Рак

Ваш близък ще направи деня ви специален. Бъдете сигурни, че всичко е истина и не се колебайте да се насладите на момента, както вие си знаете.

Лъв

Денят предполага към пълното спазване на правилата. Все пак направете процеса малко по-безболезнен, като прибавите чувство за хумор.

Дева

Днес може да установите своя грешка. Не се ядосвайте прекалено, най-важното е, че сте успели да реагирате сравнително рано. Ще имате достатъчно време да я поправите.

Везни

Някой ще се опита да ви даде съвет, а вие съвсем не обичате това. Следвайте своите убеждения, но може би следва да помислите и малко в друга посока?

Скорпион

Очаква ви много интересен ден. Всички ви планове ще претърпят пълно фиаско и точно тук се крият всички приятни изненади.

Стрелец

Не бързайте да взимате решения. До обяд ще мислите едно, но по-късно ще станат ясни други факти и обстоятелства, които може да променят мнението ви.

Козирог

Денят ще ви поднесе някои неудобства, които ще имате сили да промените. Така няма да ви се налага да се занимавате с тях в следващите дни.

Водолей

През този ден не проявявайте излишни емоции, гарнирани със забележки. Това всеки го може – бъдете различни.

Риби

Това не е ден, в който да се вторачвате в неприятните неща около вас. Бъдете откриватели - търсете само и единствено хубавото!

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби