Съдят рецидивист заспал върху трупа на убитата от него проститутка

loading...

 

 

Добрият познайник на органите на реда в Кюстендил Б. С. ще бъде съден близо две години след извършеното от него убийство срещу М. Д., която също е известна на полицията с дейността си на проститутка и наркоманка, предаде пресцентъра на прокуратурата.

През пролетта на 2018 г. К. С. живеел под наем в мазе на ул. “Априлско въстание“, когато една вечер кани на гости своята познайница М. Д. на купон с алкохол и наркотици. Под влиянието на всевъзможни опиати двамата влизат в конфликт за търговията на наркотични вещества, който прераства във физически сблъсък. В даден момент мъжът грабва голям нож от масата и нанася два удара в корема на жертвата. Той прави опит да спре кръвта ѝ в последствие с помощта на покривката, но веществата в кръвта му го унасят и заспива върху умиращата жена. На сутринта той вижда фалтания резултат от действията си, издърпва тялото в едната стая, покрива го със завивка и отива на среща с друг свой другар по чашка.

Докато горните събития се развиват на 13 май 2018 г., майката на жертвата подава сигнал 5 дни по-късно, че дъщерпя ѝ е изчезнала. Междувременно тя се грижи за невръстното ѝ дете в кв. “Изток“.

На 28 май същата година обвиняемият С. се предава сам в полицията в Кюстендил, като прави пълни самопризнания за постъпката си, след което стартира дълъг процес на разследване.

Съдебномедицинската експертиза доказва версията на Б. С. и сега той ще бъде съден за непредоумишлено убийство при условия на опасен рецидив.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби