Дневен хороскоп за 15 април

loading...

 

 

Овен

Това е ден, в който ще установите промяна в чувствата ви. Не бързайте да я отхвърляте, ако е положителна, а я оставете да се развива.

Телец

През този ден ще е добре да проявите повече разбиране към чувствата на другите. В никакъв случай не критикувайте.

Близнаци

Днес не бързайте да се хвалите с постигнатото. Запазете еуфорията за себе си и като вдъхновение за бъдещи постижения.

Рак

През този ден рискувате да обидите някого. Истината е хубаво нещо, но не забравяйте, че има много начини да бъде поднесена. Бъдете преди всичко любезни.

Лъв

Днес рискувате да загубите голяма част от деня си, като посветите времето си на другите. Може да намерите начин да откажете.

Дева

Всичко, което направите днес ще бъде следено зорко. Ако искате да се харесате ще трябва да се постараете, макар че естествеността ви е впечатляваща.

Везни

Упоритостта ви по даден въпрос вече ви носи сериозни щети. Време е да се замислите дали да не смените тактиката, ако искате по-добро ежедневие за себе си.

Скорпион

Днес спокойно може да се отдадете на мързелуване, особено ако работите от вкъщи. Имате нужда от този ден, за да си направите равносметка на станалото до тук.

Стрелец

Сутринта ще ви посрещне с приятна среща или добра новина. Звездите ви обещават спокоен и щастлив ден, заради приятна любовна атмосфера.

Козирог

Денят е подходящ за отправянето на предложения и представянето на нови идеи. Може да имате късмет и в реализирането на любовни замисли.

Водолей

Този ден е добре да сте по-предпазливи от обикновено. Щадете тялото и психиката си. Пазете от натоварващи дейности.

Риби

Тази сряда не бързайте да се хвърляте в нови начинания. Имате нужда да възстановите силите си дори ако не чувствате умора.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби