Дневен хороскоп за 23 април

loading...

 

 

Овен

Днес не оставяйте на друг да ви свърши работата. Ще може да справите сами и то доста по-добре, отколкото си представяте.

Телец

Днес ще може да спечелите истинско приятелство. Бъдете такива, каквито сте и ще имате дълготрайна връзка.

Близнаци

Днес ще може да научите всичко, което искате. Не е сигурно, че това ще ви направи щастливи, но пък може да сте сигурни, че знаете истината.

Рак

Това е ден, в който да не се доверявате прекалено на лесните начини за постигане на целите. Ако искате дълготрайност ще трябва да се потрудите.

Лъв

Днес не спестявайте истината да приятелите си. Все пак се опитайте да не бъдете лошият вестител и да не всявате прекалена паника.

Дева

Днес ще бъдете в центъра на вниманието. Това ще ви донесе удоволствие, но и умора. Легнете си рано.

Везни

Това е ден, в който ще научите добри новини. Много от притесненията ви ще отпаднат. Сега не се взирайте в нови проблеми.

Скорпион

През този ден бъдете бдителни. Има риск да загубите ценна вещ или документи. Най-добре не излизайте.

Стрелец

Това е ден, в който да се доверите на интуицията си. Важно е да вярвате в доброто развитие на нещата и да не се подавате на меланхолия.

Козирог

Днес ще може да разчитате на приятел. Товарът, който сте понесли е прекалено тежък за един човек. Бъдете отговорни към себе си.

Водолей

Днес не се оставяйте някой друг да решава вместо вас. Все пак не действайте с агресивен отказ. Просто запазете мълчание и дайте знак.

Риби

Днес ще може да сте сигурни, че всичко, което правите е за добро. Дайте всичко от себе си, за да изпълните задачите си добре.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби