Гергов заплаши, че ще заговори за паралелната държава

loading...

 

 

Година и половина след последната си телевизионна изява, лидерът на пловдивските социалисти Георги Гергов сяда зад волана на „Карай направо“ по Нова. Човекът, към когото Корнелия Нинова се обърна с призив да напусне партията е категоричен, че няма да го стори и смята, че именно тя вреди на социалистическата партия.

 

„Не съм направил грешни движения. Не съм коментирал вътрешнопартийни въпроси. Причината Нинова да иска да напусна е, че съм казал, че правителството се справи по отношение на пандемията“, заяви той.

 

По думите му Сергей Станишев, Кирил Добрев и вътрешната опозиция не са виновни за унизително ниския рейтинг на левицата, а вина носи неуместното поведение на ръководството на партията. В интервюто с Диана Найденова политикът Георги Гергов отговоря на въпросите около придобиването на пловдивския панаир от него по времето, когато Корнелия Нинова е заместник-министър на икономиката с ресор приватизация.

 

Той твърди още, че конфликтът с председателя на партията се дължи на настояването му тя да поеме отговорност и да обясни защо БСП загубиха последните парламентарни избори, след като социологическите сондажи им даваха категорична преднина пред управляващата сега партия. В „Карай направо“ Георги Гергов ще коментира и амбициите си към лидерския пост в предстоящите избори за председател на социалистическата партия.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби