Фолксваген се пъхна под паркиран форд и го качи върху себе си

loading...

Лек автомобил фолксваген "костенурка" се блъсна в паркиран автомобил в Благоевград и го качи върху себе си, а водачката на немското возило по чудо е невредима, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

Куриозното пътно-транспортно произшествие стана малко преди 22 часа тази вечер на бул. "Иван Михайлов". На около 50 метра след кръстовището с бул. "Димитър Солунски" водачката на "костенурката" губи контрол над автомобила на мокра пътна настилка. Отклонява се надясно и блъска отзад паркиран форд. Поради ниската си предна част, костенурката буквално се напъхва под форда, издигайки го върху себе си. По чудо водачката на фолксвагена е без никакви наранявания. При удара отзад фордът блъска и автомобила пред него. На мястото на инцидента пристигна линейка и полиция. На пръв поглед никой не можеше да си обясни как червеният форд се е оказал върху фолксвагена.

Полицията започна да изидирва собственика на паркирания автомобил, а на водачката на фолксвагена е взета проба с полеви тест за алкохол. /БГНЕС

Благоевград / България

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби