Дарина Павлова в тежка любовна депресия

loading...

Тежка любовна драма изживява вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова. Вече над 2 месеца милионерката е спряла да се хвали пред хората от приятелския си кръг за ежедневието си из кино и театралните фестивали и различните дестинации по света.

Причината за внезапното изчезване на богаташката май ще се окаже сърдечна.

Че Дарина изживява огромно любовно разочарование, подсказват няколко от последните ѝ публикации в социалните мрежи. В тях Мадам Мулти разсъждава за това какво е човешката душа, ако не е придружена от своята духовна половинка, и какво е любовта, ако няма човек, който да ни обича. Друга публикация пък разкрива, че от меланхолията Дарина Павлова се опитва да се измъкне чрез положителни мисли, които според законите за привличането водят след себе си и положителни преживявания. Запознати предполагат, че милионерката е получила удар под кръста от някой от двамата си най-близки мъже – Сандро Рубини и актьора Джулио Берути. А нищо чудно и от двамата. Особено с Рубини, който уж изпълняваше функциите на неин пиар, Дарина бе буквално неразделна и прекарваше 80 процента от времето си с него.

Откакто Павлова потъна вдън земя, секнаха и снимките на Сандро Рубини с нея. Дори и в неговите профили в социалните мрежи липсват фотоси с приятелката му, като последният е от декември миналата година.

Мълви се дори, че Дарина Павлова е решила да прекъсне всякакви връзки с Италия – страната, в която се установи след убийството на Илия Павлова. Затова е започнала да разпродава имотите си. Само преди няколко дни е пуснала за продан апартамент в центъра на Рим, който се намира в дворец, построен през 1800-ата година от големия италиански архитект Валадиер.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби