СЕНЗАЦИЯ! Ето го митичния Иво Масларов, поръчал смъртта на Станка Марангозова (СНИМКА ИНТЕРПОЛ)

loading...

Появи се първа снимка на митичния столичен измамник и мафиот Иво Масларов, доведен син на бившата социална министърка Емилия Масларова.

Той е забъркан в куп афери в последните 10 години, а "перла в короната" на криминалните му дейности е поръчителството на убийството на друга скандална личност - бизнесдамата Станка Марангозова. Тя е била разстреляна показно през октомври 2019 г. в столичния квартал "Младост" именно по негова повеля, обяви преди дни прокуратурата.

Едва сега се появява и първата снимка на Масларов, който старателно избягва всякакво медийно внимание. Кадърът бе разпространен от Интерпол, който обяви афериста са издирване с червена бюлетина. Според Интерпол, Иво Антонов Масларов е заподозрян, че е поръчител на убийството на Станка Марангозова. Посочва се, че издирваният е на 52 години.

Името на Иво Масларов попадна във фокуса на новините покрай разследване на разкрита група за поръчкови убийства. Според прокуратурата групата е организирана от високопоставен служител на НСО и е отговорна за убийството на 46-годишната Станка Марангозова. Иво Масларов е поръчителя на убийството й. Той е имал финансови претенции към убитата, двамата водели и съдебни дела един срещу друг.

Името на Станка Марангозова също се свързва с финансови измами от близкото минало. Смята се, че дамата е участвала във финансова пирамида, източила крупни средства и че е била изнудвана от хора, чиито финанси са пострадали от дейността ѝ.

Червената бюлетина, с която Интерпол издирва Иво Антонов Масларов

Иво Масларов е син от предишен брак на Антон Масларов, съпруг на бившата социална министърка и дългогодишен депутат от БСП Емилия Масларова. Първо в интервю за Lupa.bg тя обяви, че от години не поддържа никакви отношения с него. "Той дори не дойде на погребението на баща си", заяви отвратената от него Масларова и помоли името й да не се свързва по никакъв начин с неговото.

Както сайтът ни пръв извести, Иво Масларов е напуснал България още преди 2 месеца. Смята се, че е в Бразилия, но според някои това е версия, която самия той разпространявал с цел да заблуди разследващите. Има данни, че през април е забелязван в Австрия.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби